duminică, 23 noiembrie 2008

"Bayern - Steaua" --> Totul sau nimic

Marti, 25.11.2008.
Ora: 21:45

Steaua Bucuresti face o deplasare vitala pentru viitorul sau in cupele europene. A trecut deja o luna si ros-albastrii nu au mai reusit sa obtina nicio victorie. De asemenea, nici situatia in Liga Campionilor nu e roza, fiind pe ultimul loc.
Ultimul meci a insemnat o remiza alba (0-0) cu Universitatea Craiova intr-un meci care nu a impresionat pe nimeni. Oare vor reusi baietii revenirea? Totusi, cand vine vorba de Liga Campionilor, stelistii par intr-o forma mult mai buna fata de campionat.

Pe de cealalta parte, Bayern Munchen pare in forma maxima desi in campionat scartaie putin (Locul 3, la egalitate de puncte cu Bayern Leverkusen -28- si la 3 puncte de lidera TSG 1899 Hoffenheim).
In ultimul meci din Bundesliga a dispus de lanterna rosie Energie Cottbus cu scorul de 4-1, un fest de goluri fiind totusi condusi cu 1-0... Deci se poate, nicio aparare nu e facuta din piatra.

In mare, meciul pare un antrenament oficial pentru Bayern, care conform statisticilor nu ar trebui sa se impiedice de Steaua, dar mereu buturuga mica poate rasturna carul cel mare, caci balonul este, dupa cum se stie, rotund.

Pronostic:
Bayern Munchen - Steaua Bucuresti 1

0 comentarii: